Industrieel advies

Maintenance Engineering

  • Uw installaties worden met zorg beheerd, echter is het altijd mogelijk dat er wat ontbreekt dat nodig is voor de vereiste wettelijke kaders. Joulium zorgt voor een controle hierop en vult deze documentatie in overleg met u aan.
  • Ook verzorgt Joulium onderhoud volgens standaarden. Joulium adviseert u welke standaarden u aan dient te houden voor uw specifieke onderhoudsvraag. Deze standaarden kan u onderdeel laten worden van uw installaties.

Engineering Haalbaarheidsstudie verrichten

  • U twijfelt of een investering u voldoende rendement zal op gaan leveren in de toekomst of dat deze investering überhaupt wel technisch haalbaar is. Joulium verzorgt een haalbaarheidsstudie voor een levensduur tot max. 40 jaar.

Inkoopadvies

  • U krijgt een aanbieding van een firma. ‘Is de prijs welke ik ga betalen correct voor deze aanbieding?’ vraagt u zich dan af. Joulium Engineering kan voor u binnen 48 uur een tegenbegroting opstellen met de nodige argumentatie. Dit versterkt u positie aan de onderhandelingstafel.

Flensmanagement

  • Na montagewerkzaamheden vaak last van lekkende flensen? Joulium kan per flenstype, pakkingtype en medium standaard werktabellen maken voor uw montageafdeling. De montagewijze van een flens blijkt vaak doorslaggevend voor een goede afdichting.